Reiki

Het ondergaan van reiki kan een levens-veranderende impact hebben. Reiki helpt klachten die bijvoorbeeld te maken hebben met onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden of uit vorige levens naar de oppervlakte brengen waarna er healing zal gaan plaatsvinden.

Reiki heeft ook een zeer positief effect bij verschillende gezondheidsklachten en helpt organen te bevrijden van zware energie. Hierdoor zal je minder spanning in je lichaam voelen en meer in balans komen. Mensen ervaren vaak een betere nachtrust na een behandeling.

Reiki is ook een heel fijne manier om meer ontspanning in je lijf en meer rust in het hoofd te voelen. Het zorgt namelijk voor doorstroming en vaak ervaren mensen na een behandeling een kalme en ontspannen staat van zijn. Het is daarom ook goed om 1 keer in de maand of 1 keer in de 2 maand een reiki behandeling aan jezelf cadeau te doen.

Voor iedereen wordt het ontvangen van reiki verschillend ervaren. Je krijgt tijdens deze behandeling wat je op dat moment nodig hebt. Het is wel aan te raden om kort achter elkaar in ieder geval 3 of 4 reiki behandelingen te nemen.

Voor de behandeling hebben we een kort gesprek over wat de klachten/aandachtspunten zijn. Daarna is het mogelijk om van beide kanten de ervaringen te delen.

Een reiki behandeling op afstand kost €33,-
Duur behandeling max 30 min

Mail voor meer info naar:
nashadahealing@gmail.com

*Let op: Ik adviseer je graag, maar ben geen vervanging voor een medisch specialist.

*Ik heb de reiki behandeling van Daniëlle als heel krachtig en mooi ervaren. Er kwamen zelfs herinneringen van jaren geleden terug. Daarna voelde het als spring cleaning in mijn hoofd en lichaam.

%d bloggers liken dit: