Reiki 1 en 2

Het ondergaan van reiki kan een levens-veranderende impact hebben. Reiki helpt klachten die bijvoorbeeld te maken hebben met onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden of uit vorige levens naar de oppervlakte brengen waarna er healing zal gaan plaatsvinden.

Reiki heeft ook een zeer positief effect bij verschillende gezondheidsklachten en helpt organen te bevrijden van zware energie. Hierdoor zal je minder spanning in je lichaam voelen en meer in balans komen.

Reiki is ook een heel fijne manier om meer ontspanning in je lijf en meer rust in het hoofd te voelen. Het zorgt namelijk voor doorstroming en vaak ervaren mensen na een behandeling een kalme en ontspannen staat van zijn. Het is daarom ook goed om 1 keer in de maand of 1 keer in de 2 maand een reiki behandeling aan jezelf cadeau te doen.

Reiki healing


Tijdens de sessie lig je ontspannen op je rug en werk ik van hoofd tot aan de onderbuik en behandel ik ook de rug.

De reiki-behandeling wordt gegeven d.m.v. handoplegging waar de reiki energie door mijn handen stroomt. De Reiki-energie weet zelf wat het moet doen en wat nodig is. Ik dien slechts als het kanaal waar deze universele energie via mijn handen naar jou zal stromen.

Voor iedereen wordt het ontvangen van reiki verschillend ervaren. Je krijgt tijdens deze behandeling wat je op dat moment nodig hebt. Het is wel aan te raden om kort achter elkaar in ieder geval 3 of 4 reiki behandelingen te nemen.

Voor de behandeling hebben we een kort gesprek over wat de klachten/aandachtspunten zijn. Daarna is het mogelijk om van beide kanten de ervaringen te delen.

Een reiki behandeling kost €65,-
Duur behandeling ongeveer 1 uur excl voor- en na gesprek

Een reiki behandeling op afstand kost €33,-
Duur behandeling max 30 min

Voor meer info ben ik te bereiken op:
nashadahealing@gmail.com