Huiszuivering op afstand

Een huiszuivering is belangrijk om eens in de zoveel tijd te laten doen om de energie in de woning in balans te houden. Huiszuiveringen worden al eeuwen toegepast en hiervoor bestaan verschillende rituelen. De kennis van het zuiveren van een woning is bijna in de vergetelheid geraakt. En juist in deze tijd is het belangrijk om jezelf en je woning te zuiveren van energieën.

Alles is energie en energie trilt op verschillende niveau’s met een verschillende frequentie. Ook mensen zijn energie. Je kan je soms onverklaarbaar moe voelen of gestrest en je vraagt je af waar dat opeens vandaan komt. Vooral als je gevoeliger bent voor energieën en makkelijk wat kan op kan pikken is het van belang om jezelf en je woning regelmatig te zuiveren.

Mijn werkwijze voor het zuiveren van een woning doe ik door het gebruik van de pendel en door me af te stemmen op Spirit. De huiszuivering kan gewoon op afstand worden gedaan en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Naderhand kan ik vertellen wat er zoal voor energieën en verstoringen aanwezig waren in de woning en je adviseren hoe je je eigen energie en die in je woning het beste in balans kunt houden.

Niets is zo fijn als een opgeruimde en gezuiverde woning ;).

Een huiszuivering op afstand kost €75,-