Huiszuivering op afstand

Heb je het gevoel dat er zware energie is in je woning en dat er onzichtbare inwoners aanwezig zijn? Misschien heb je last van nachtmerries of onverklaarbare lichamelijke klachten waar je eerder helemaal geen last van had. Een huiszuivering is erg fijn om eens in de zoveel tijd te doen om de energie in de woning in balans te houden.

Alles is energie en energie trilt op verschillende niveau’s met een verschillende frequentie. Ook mensen zijn energie. Je kan je soms onverklaarbaar moe voelen of gestrest en je vraagt je af waar dat opeens vandaan komt. Vooral als je gevoeliger bent voor energieën en makkelijk wat kan op kan pikken is het van belang om jezelf en je woning regelmatig te zuiveren. Juist in deze tijd waar er zoveel met ons en in de wereld om ons heen gebeurt is het belangrijk om jezelf en je woning zuiver te houden.

Huiszuiveringen worden al eeuwen toegepast en hiervoor bestaan verschillende rituelen. De kennis van het zuiveren van een woning is voor velen onbekend terrein. Juist in deze tijd waar er zoveel met ons en om ons heen gebeurt is het belangrijk om jezelf en je woning te zuiveren van energieën.

Huiszuivering toe te passen bij volgende klachten:
– Burn-out
– Depresieve gevoelens
– Neerslachtigheid
– Nachtmerries
– Slecht slapen
– Emotionele uitbarstingen
– Hooggevoelig/hoogsensitief

Daniëlle maakt tijdens het zuiveren gebruik van de pendel en stemt zich af op de spirituele hulp van haar gidsen en hogere zelf. De huiszuivering wordt op afstand gedaan en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Naderhand vertelt Daniëlle wat er zoal voor energieën en verstoringen aanwezig waren in de woning en adviseert je hoe je je eigen energie en die in je woning het beste in balans kunt houden. Niets is zo fijn als een opgeruimde en gezuiverde woning!

Aanbieding Augustus en september 🦁
Voor een huiszuivering op afstand betaal je deze maanden geen €70,- maar slechts €44,-!

🏠At first I was not aware of what kind of energies sitting, yet, I felt heavy in my house. After her thorough work, the energy transformed, a thick layer of cloud had lifted and I felt happy being there. A few years later I came back to her, because I was diagnosed to be possessed by a spirit. There were a numbers maggots crawling on my living room ceiling and even after the removal of the spirit, they seem to appear endlessly. I asked her help, then, the attack stopped, and I clearly felt that the white light surrounds it and sense of ease has come back to my house. Now I know those difference hugely influence my life in positive way. Danielle is so dedicated, knows her strength, and I would highly recommend to reach her if you sense some dissonance in your house.

🏠Het is momenteel nog steeds rustig in huis. Vorige week meldde mijn vrouw al dat ze voor het eerst sinds 30 jaar 9 uur geslapen had zonder rare dromen. Dus dat viel meteen op. We hebben nu weer een rustig huis.

%d bloggers liken dit: