Daniëlle

Ik ben iemand die vanuit veel hartenergie, kracht en een diepe verbinding in het leven staat. Mensen ervaren mijn energie als licht, kalm en rustgevend. Door gebruik te maken van mijn intuïtie, heldervoelendheid en helderwetendheid kan ik mensen en situaties snel aanvoelen en inschatten.

Van jongs af aan ben ik heel gevoelig geweest. Ik was me daar alleen nog niet bewust van en nam vaak onbewust valse overtuigingen en gevoelens van anderen over. Op school kon ik niet makkelijk meekomen en heb banen gehad waar ik me nooit op mijn plek voelde. Rond 2012/2013 begon ik me af te vragen wie ik nou echt was en kon al die gevoelens van verdriet, frustratie, boosheid en eenzaamheid niet meer wegwuiven. De daarop volgende periode was intens, maar wel het begin van een ontdekkingstocht naar mezelf.

59837626_2114714252160288_2450392323993894912_n

In de jaren daarna heb ik veel aan opschoning van zware energie gedaan en me krachtig verbonden met mezelf en mijn gaven. Hoe zuiverder je bent en je ontdoet van onwaarheden en valse overtuigingen hoe meer je tot je ware kern komt.

Ik werk graag met helende en zuivere energie en het is mijn missie om meer licht de wereld te sturen. Voor mezelf en voor de ander, want uiteindelijk zijn we allemaal met elkaar verbonden.

I am the Light, the Light I am
(Matt Kahn)


Wat anderen zeggen

Haar helende vermogens lopen vloeiend door haar leven. Mensen die met
haar in contact komen worden hierdoor geraakt zonder dat ze daar iets voor hoeft te doen. Door haar oorspronkelijke puurheid en zachtheid geeft ze mensen ontspanning om te zijn.

Ze is goed in dingen aanvoelen en heeft een krachtig lijntje met boven dat steeds sterker wordt. Daardoor weet ze precies wat goed/nodig is, zowel
voor haarzelf als voor anderen. De innerlijke rust en wijsheid die ze uitstraalt zijn een baken/licht van herinnering en heling. Dat in combinatie
met nederig en eigenzinnig maakt haar super powerful.

She can help you on your struggle and is true and compassionate on her work.
Daniëlle has the best wisdom and that’s exactly what I needed. She made my mind and heart calm down.

Ze is intelligent, heeft een goed gevoel voor humor en brengt licht en positieve
energie. Ze heeft een goed hart, sterke helende gaven en een directe connectie met de spirituele wereld.

Ik heb de reiki behandeling van Daniëlle als heel krachtig en mooi ervaren. Er kwamen zelfs herinneringen van jaren geleden terug. Daarna voelde het als spring cleaning in mijn hoofd en lichaam.

Na de edelsteenlegging van Daniëlle voelt de doorstroom van energie, maar ook van mijn bloed beter. Ik heb ook heerlijk geslapen.