Daniëlle

Daniëlle is geboren en getogen in Groningen en heeft zich sinds 2014 gevestigd in Den Haag. Met een Indische vader en een Surinaamse moeder heeft ze 2 verschillende culturen door haar genen stromen en dus ook de voorouderlijke wijsheid. Haar helderziendheid en gevoeligheid voor sferen komen van vaders kant. Haar krachtige vrouwelijke energie komt van moeders kant.

Ze is betrokken bij de spirituele studie van de Santo Daime doctrine. Een uit de Amazone afkomstige traditie waar wordt gewerkt met de heilige plant genaamd Ayahuasca (de Wijnstok van de Ziel). In 2016 is Daniëlle begonnen met deze studie en hierdoor heeft zij haar gaven weten te ontrafelen en ontplooien.

Daniëlle is iemand die vanuit veel hartenergie, kracht en een diepe verbinding in het leven staat. Mensen ervaren haar energie als licht, kalm en rustgevend. Door gebruik te maken van haar intuïtie kan ze mensen en situaties snel aanvoelen en inschatten.

Daniëlle: Als je je ontdoet van onwaarheden en valse overtuigingen dan kom je steeds meer tot je ware essentie en ga je ook weer genieten van het leven.

Van jongs af aan heeft Daniëlle zich vaak eenzaam gevoeld. Ze merkte op dat het gevoel van eenzaamheid niet iets is waar je makkelijk over praat met anderen. Rond haar 30ste levensjaar kon ze de gevoelens van verdriet, frustratie en boosheid niet meer wegwuiven. De daarop volgende periode was intens waarin ze uiteindelijk ook in een burn-out (identiteitscrisis) terecht is gekomen. Achteraf gezien was dit het beste wat haar kon overkomen. De afgelopen jaren heeft ze zich dus ook krachtig verbonden met haarzelf en haar gaven.

Ze weet als geen ander hoe het is om je verloren en eenzaam te voelen. Gelukkig heeft ze die zwaarte overwonnen en onze missie is dan ook om vrouwen te begeleiden die ook deze zwaarte ervaren in hun leven. Want iedereen kan hier namelijk uitkomen.

Heb jij behoefte aan hulp en steun van buitenaf, neem dan graag contact op met ons. Zo kunnen we kijken naar wat jij op dit moment nodig hebt en word je daarin door ons begeleid. Niemand hoeft dit namelijk alleen te doen.

Wat anderen zeggen over Daniëlle

I asked her help after I was diagnosed to be possessed by a spirit. There were a numbers maggots crawling on my living room ceiling and even after the removal of the spirit, they seem to appear endlessly. After her cleansing, then, the attack stopped, and I clearly felt that the white light surrounds it and sense of ease has come back to my house. Now thanks to her, I know those difference hugely influence my life in positive way.

Ze is goed in dingen aanvoelen en heeft een krachtig lijntje met boven dat steeds sterker wordt. Daardoor weet ze precies wat goed/nodig is, zowel voor haarzelf als voor anderen. De innerlijke rust en wijsheid die ze uitstraalt zijn een baken/licht van herinnering en heling. Dat in combinatie met nederig en eigenzinnig maakt haar super powerful.

Ze is intelligent, heeft een goed gevoel voor humor en brengt licht en positieve energie. Ze heeft een goed hart, sterke helende gaven en een directe connectie met de spirituele wereld.

Haar helende vermogens lopen vloeiend door haar leven. Mensen die met haar in contact komen worden hierdoor geraakt zonder dat ze daar iets voor hoeft te doen. Door haar oorspronkelijke puurheid en zachtheid geeft ze mensen ontspanning om te zijn.

She can help you on your struggle and is true and compassionate on her work. Daniëlle has the best wisdom and that’s exactly what I needed. She made my mind and heart calm down.

%d bloggers liken dit: