Bloesem remedies

Wat is de werking van de bloesemremedies van Dr. Edward Bach toch bijzonder. Dr. Edward Bach was een arts die intuïtief wist wat voor geneeskrachtige eigenschappen planten bevatten. Hij wist dat de dauw die op de bloemen lag de helende krachten van de plant absorbeerde en daarom verzamelde hij deze dauw als medicijn. Hij heeft in totaal 38 remedies gemaakt van wilde bloemen en planten.

Bloesem remedies zijn ondersteunend en werken zowel op fysiek als op mentaal vlak. De gehele persoon wordt behandeld en niet alleen de symptomen van de kwaal. Ze kunnen net even dat zetje geven dat nodig is om bijvoorbeeld een bepaald patroon te doorbreken. Elke bloesem heeft een eigen werking en in combinatie met andere bloesems kunnen zij een grote verandering teweeg brengen in je leven.

Een aantal voorbeelden waar de bloesemremedies goed bij werken en ondersteuning in geven:

Stress
Burn out
Slaapproblemen
Migraine
Stijve spieren
Onrust
Huidklachten etc

Faalangst
Onzekerheid
Angst
Verdriet
Rouw
Boosheid etc

Een flesje bevat niet meer dan 5 verschillende remedies. Hoe minder verschillende remedies, hoe beter het werkt. Het flesje wordt samengesteld met de moeder-essence, mineraal water en een kleine hoeveelheid alcohol om de remedie goed geconcentreerd te houden. I.p.v. alcohol kan er ook gekozen worden voor appelazijn.

Met het flesje doe je ongeveer 3 weken en daarna kijken we of er naar behoefte een nieuwe of dezelfde samenstelling nodig is.


Uitpendelen en opsturen kost €20,- exclusief bezorgkosten

*Let op: Ik adviseer je graag, maar ben geen vervanging voor een medisch specialist.

%d bloggers liken dit: